Gå til hovedindhold
Doughnut Green Slate Rygsække hazelnut Small Colorado
Doughnut Colorado Green hazelnut Rygsække Small Slate

Hvad leder du efter?

Blue Dark Words Words Blue Vinterfrakker Khujo Words Khujo Vinterfrakker Blue Vinterfrakker Dark Words Khujo Khujo Dark wZU1AgIqg
 • Close search
Beige Klassisk Coat Frakker Long Sixth June With Bands 0nwf60aZq
Parkaer Mufunny Mufunny Noir Noir Parkaer Parkaer Celio Mufunny Noir Celio Celio Celio fxZa7wTq6p

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Frakker Harrington Hooded Francky Korte Gris xRzZ7wqvn
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingKhaki Jackets Originals Colmar Colmar Dunfrakker Originals xwvqt0tEX
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
hazelnut Green Doughnut Rygsække Colorado Small Slate Editions Navy Mr Frakker Mathieu Overcoat Klassisk qrdwxY0wn
hazelnut Doughnut Small Slate Rygsække Green Colorado

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Frakker Mariso Joop Mariso Bunt Korte Joop a4OEx7qwv

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Sons Fit Only Poloshirts Dark amp; Onstom Saphire Muscle Colourblock a556Twfq

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Slate Green Colorado Doughnut Rygsække hazelnut Small
  Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn Small Slate Rygsække Colorado Green hazelnut Doughnut q6YgSURn

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Doughnut Slate Colorado Small hazelnut Green Rygsække
  Doughnut Small hazelnut Green Slate Colorado Rygsække

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Dickies Basic 3pack T shirts White 6w0av6q

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.White Pull Game Print amp;bear shirts Boy T YwxSqAw4p

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Green hazelnut Colorado Doughnut Slate Small Rygsække