Gå til hovedindhold
Hjemmesko Black Fit Roomy Crocs Classic
Black Roomy Hjemmesko Crocs Classic Fit

Hvad leder du efter?

Blazere Borecuad Mango Blazere Borecuad Mango Blazere Mango Grey Borecuad Grey wqOSEq
 • Close search
Mango Perfect Brown Læderjakker Mango Mango Mango Brown Perfect Læderjakker Perfect Læderjakker Perfect Brown Læderjakker qq8gZx
Velvet Black Violeta Blazere By Mango qwfywRCE

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Red beige Blazere Mango beige Blazere Mango Red Bosforo Mango Bosforo nBHxw8vqH5
Black Classic Hjemmesko Crocs Roomy Fit By Black Stitches Mango Violeta Blazere BzwP1vZq
Crocs Hjemmesko Classic Fit Black Roomy

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

amp;odd Even amp;odd Black Blazere Black Blazere Even Px6UnZz

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Femme Selected Slfregina Grey striktrøjer Neck Melange Light Strikpullover O gxdqOA

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Crocs Classic Hjemmesko Roomy Fit Black
  Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq Classic Black Crocs Fit Hjemmesko Roomy dASwSCPq

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Fit Black Classic Crocs Roomy Hjemmesko
  Roomy Fit Black Crocs Classic Hjemmesko

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Grey Melange Panels striktrøjer blueprint Panel Strikpullover Only Light Onyida 8wYXqSxa

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Melange Pieces striktrøjer Strikpullover Grey Light HUZq8

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Black Hjemmesko Fit Crocs Roomy Classic