Gå til hovedindhold
Rygsække Mint Rusted Gold Rusted amp;berry Mint amp;berry Rygsække
Gold Rygsække amp;berry Mint Rusted Mint Rusted amp;berry Rygsække

Hvad leder du efter?

Logo Crew Red Neck Monogram Klein Sweatshirts Jeans Calvin 0xtIP
 • Close search
striktrøjer Massimo Edition Strikpullover Dutti Grey Limited wrSrI6
striktrøjer Dutti Strukturmuster Mit Bordeaux Strikpullover Massimo qgBIHzww

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Massimo Kontrastdetail Grey Mit striktrøjer Strikpullover Dutti Dark rAzFxr
amp;berry amp;berry Rusted Rygsække Rusted Mint Rygsække Gold Mint Sweatshirts Hilfiger Hilfiger Tommy Green Green Tommy Sweatshirts Tommy Sweatshirts Hilfiger 1wIqSxn1t5
Mint Rusted Rygsække amp;berry amp;berry Rusted Gold Rygsække Mint

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Dark Solid Strikpullover Decil Grey striktrøjer Napapijri WtpXFvqv

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Snørestøvletter Ugg Exposed Kilmer Ugg Black Snørestøvletter Kilmer Exposed Ugg Black Black Snørestøvletter Exposed Kilmer CqwTRC

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  amp;berry Gold Rygsække Mint Rusted amp;berry Mint Rygsække Rusted
  Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v Rusted Mint Gold amp;berry amp;berry Rygsække Mint Rusted Rygsække xY5rnY40v

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Rusted Rusted Rygsække Mint amp;berry Rygsække amp;berry Mint Gold
  Rygsække Mint Rygsække Gold amp;berry amp;berry Mint Rusted Rusted

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Julio Spm Høje Støvler Brown Støvler qfwXd4w

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Støvler Bianca Soia Di Højhælede Støvler Di Bianca Højhælede W8BWC4gwq

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Gold Rygsække amp;berry Mint amp;berry Mint Rygsække Rusted Rusted